Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Voor het eten en drinken hoef je niet voorin te zitten... ...
Jouw dagelijkse dosis nieuws, trends, tips en inspiratie binnen tien minuten. Voor de horeca, hospitality en de wereld van eten en drinken.
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Voor het eten en drinken hoef je niet voorin te zitten... ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Op maandag is er altijd veel nieuws, dit keer gaat het om 3 grote items: ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Op vrijdag pakken we de week in, komen we terug op dingen, bespreken we wat ons is opgestuurd en zetten we de kleine nieuwtjes op een rij. ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Op donderdag praten Wouter en Gijsbregt over recent geopende zaken of zaken die nog gaan openen. Ze tippen de luisteraars en zeggen wat er de moeite waard is en waarom ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter. Op de laatste dag van Wouter zijn trip naar zijn tropische landen spreken de heren van tien voor tien over AI. Kunstmatige intelligentie heeft allang zijn intrede gema ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Wouter heeft helemaal geen sneeuw want hij zit nog steeds in Curaçao. Hij heeft speciaal voor jou een rondje eiland gedaan en tipt de volgende zaken. Jan Thiel: Zest Vi ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Op maandag delen we altijd een aantal korte nieuwtjes met jullie. Zo hebben we het over de terugkeer van de Bojo, en over padel. De Buik schreef over bojo party's. ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Op vrijdag passeren 1000 kleine dingen de revue, het is de leukste rubriek uit vakbladen, de ultra korte opvallendheden en ingezonden mededelingen en alles wat we opges ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Op donderdag praten Wouter en Gijsbregt over recent geopende zaken of zaken die nog gaan openen. Ze tippen de luisteraars en zeggen wat er de moeite waard is en waarom ...
Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter. Deze editie van Tien voor tien, duiken Wouter en Gijsbregt in de trend van extreem dure toevoegingen aan het menu. Waarom kan/moet je overal kaviaar, truffel, langoust ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.