Aflevering S3e4: Een Moord Zonder Lijk? Mysterieuze Verdwijning Van Wico Van Leeuwen Gaat Meer En Meer In Die Richting

S3E4: Een moord zonder lijk? Mysterieuze verdwijning van Wico van Leeuwen gaat meer en meer in die richting
· Aflevering van de podcast: Tubantia Crime Podcast

Wat is er met Wico van Leeuwen gebeurd? De vermissing van de Borculoër is na bijna anderhalf jaar nog altijd niet opgelost. De zaak begint steeds meer te lijken op een moord of doodslag zonder lijk. Dat vertellen misdaadverslaggevers Erwin Waanders en Maarten Schoon in een nieuwe aflevering van de Tubantia Crime Podcast.

Samen met host Frank Bussink bespreken Erwin en Maarten actuele strafzaken die in Twente en de Achterhoek spelen. En een daarvan is de verdwijning van Wico van Leeuwen. Tegen verdachte Mart B. wilde in vrijheid zijn proces afwachten, maar daar ging de rechtbank niet mee akkoord. De inhoudelijke behandeling van de zaak zou ergens in het voorjaar van 2024 moeten plaatsvinden.

Naast de zaak Wico van Leeuwen worden ook de zaken Musa Ata, mensensmokkelaars uit Twente en ex-sportschoolhouder Ronald B. uit Deurningen besproken. En dan is er ook nog de zaak tegen Kaptan C., die weer verband houdt met de zaak tegen Ronald B. Kortom; een bomvolle nieuwe aflevering van de Tubantia Crime Podcast. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tubantia Crime Podcast

Tubantia Crime Podcast

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Tubantia Crime Podcast heeft in totaal 33 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S3E4: Een moord zonder lijk? Mysterieuze verdwijning van Wico van Leeuwen gaat meer en meer in die richting

Tubantia Crime Podcast · 27-11-2023

00:00 00:29:52