Aflevering In Gesprek Met Mantra Zangeres Charlie Dee Over Hoe Zij Nah Opliep, Haar Weg Naar Herstel En Wat Het Zingen Mantra's Hieraan Heeft Bijgedragen.

In gesprek met mantra zangeres Charlie Dee over hoe zij NAH opliep, haar weg naar herstel en wat het zingen mantra's hieraan heeft bijgedragen.
· Aflevering van de podcast: Your Brain Balance

In deze aflevering gaat Brain Balance expert Charlotte Labee in gesprek met zangeres Charlie Dée over hoe zij NAH opliep en haar weg naar herstel. Renée van Dongen of beter bekend als sing- en songwritter Charlie Dée timmerde lekker aan de weg met haar muziek carrière. Ze won mooie prijzen en haar albums scoorde ook goed. Tot dat ze bij een auto-ongeluk hersenletsel opliep. Ze kon jarenlang geen licht, geluid of prikkels verdragen en kon alleen nog maar op de bank liggen. Ze kan nog heel veel niet, maar inmiddels ook alweer heel veel wel. In haar zoektocht naar herstel kwam ze erachter dat het zingen van mantra’s haar veel bracht. Zingen doet ze dus nog steeds, maar dan in de vorm van Mantra’s onder de naam Hédi Carlee. Wist je dat je een mantra 108 keer moet herhalen voordat het effect heeft op je leven? In deze podcast legt ze hier meer over uit!

Your Brain Balance

Your Brain Balance

Gemaakt door: Your Brain Balance Eerste aflevering: 19/06/2022

De podcast Your Brain Balance heeft in totaal 13 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

In gesprek met mantra zangeres Charlie Dee over hoe zij NAH opliep, haar weg naar herstel en wat het zingen mantra's hieraan heeft bijgedragen.

Your Brain Balance · 01-10-2021

00:00 00:33:55