Kerstzenders

Kerstzenders

Elk jaar komen de kerstradio zenders vanaf september weer in trek. Met deze kerstzenders die gericht zijn op kerst komt de sfeer van deze leukste feestdagen van het jaar weer snel op gang. Ook op online radio zijn de kerstzenders online te beluisteren. Je ziet ze op de homepage links staan onder het roodgekleurde kopje "Decembermaand". Er zijn ook zenders voor christelijke kerstmuziek, of er ook speciale kerstradio zenders op de FM frequentie te beluisteren zijn, is ons niet bekend. Uiteraard zijn de meeste commerciele zenders wel in de decembermaand in de kerstsferen!

Qmusic Kerst
Sky Radio Kerst
538 Kerst
Free Music Radio Kerst
Kerstradio

Sky radio, the Christmas station

Sky radio noemt zich al jaren het Christmas station van Nederland. Volkomen terecht, want veel Nederlandse luisteraars stemmen in de laatste maanden van het jaar af op Sky radio. De meeste gestelde vraag van kerst liefhebbers is dan ook elk jaar na de zomer: "Wanneer begint sky radio christmas met uitzenden?" Online begint Sky radio al eind september met deze speciale thema zender, je kan er dus vanuit gaan dat op 1 oktober de zender weer in de lucht is.

Sky Radio Christmas

Sky radio Christmas frequentie

Het is een jaarlijkse traditie dat Sky Radio Christmas via de DAB+ frequentie van de landelijke commerciële omroepen op 11C (220.352 MHz) te beluisteren is. De andere maanden van het jaar is daar Sky Radio Hits te beluisteren.

Qmusic Christmas

Ook QMusic heeft zijn eigen kerstzender, als alternatief op Sky Radio. Vanaf 1 oktober is op QMusic Christmans non-stop de kerstmuziek te beluisteren. De grooste kersthits en de meest sfeervolle kerstliedjes komen langs. Mariah Carey, Wham!, Chris Rea, je hoort ze allemaal voorbij komen.

QMusic Christmas

Kerst Top 40

QMusic heeft ook een top 40 samengesteld. Dit is de top 10 kerstliedjes.

  1. All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey
  2. Last Christmas - Wham!
  3. Driving Home For Christmas - Chris Rea
  4. Do They Know It's Christmas - Band Aid
  5. Flappie - Youp Van 't Hek
  6. Thank God It's Christmas - Queen
  7. Christmas Lights - Coldplay
  8. It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Michael Buble
  9. Santa Tell Me - Ariana Grande
  10. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Frank Sinatra 

Kerstradio brengt sfeer

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar en je maakt kerstmis nog gezelliger door kerstmuziek te luisteren op Online-radio.nl. Op de verschillende kerstradio zenders hoor je heel de dag door de beste kerstmuziek en de beste kerst-classics voorbij komen. Fijne feestdagen en alvast een happy new year!

Dit zijn de andere kerstradio zenders die op online-radio te beluisteren zijn: