De Dance Top 50: Het ultieme lijstje voor dansliefhebbers

De Dance Top 50: Het ultieme lijstje voor dansliefhebbers

Als je een echte dansliefhebber bent, dan wil je altijd op de hoogte zijn van de populairste dansnummers van dit moment. Gelukkig heeft radio 538 op vrijdagavond de Global dance chart. Hier laat DJ Wessel van Diepen je de 40 grootste dancehits van dit moment horen.

Dance Department programma

Op zaterdag avond luist je elke week naar Dance department het programma met Armin van Buuren. Heb je een show gemist? Elke 538 dance department playlist (afspeellijst) is op de website van radio 538 terug te luisteren. Elke week wordt er ook hotmix samengesteld, veel beluisterde zijn "The blessed madonna", "Cinthie remix", "My digital enemy mix" en "Lizzy land".

Radio 538 Dance Department

Kan je geen genoeg krijgen van dance muziek. Dan kan je online terecht op op de themazender radio 538 dance department. De luister je online de gehele dag door. Een van de beter dance stations van dit moment. Luister de playlist met John Summit, Armin van Buuren, Marsh, Martin Garrix, Afrojack en andere dj's.

538 TOP 50

Elke zondagmiddag luister je naar de radio 538 TOP 50, de meest actuele hitlijst van Nederland. Niet alleen dansnummers zoals bij dance department, maar de beste hits van dit moment. Wil je de hedendaagse top 50 muziek dagelijks luisteren dan kan je 24 uur per dag terecht op de radio 538 top 50 themazender.

Radio 538 biedt diverse stations online aan om 538 dance department muziek te kunnen afspelen.