Radio FM

Radio FM

De meeste FM Radio zenders zijn ook online te beluisteren. Geen gedoe meer met het opzoeken van de juiste FM frequentie. Je klikt gewoon op de zender die je wilt luisteren en als het goed is gaat het geluid dan direct afspelen. Vergelijk het met een DAB + radio, daar ontvang je ook digitaal de zenders en hoef je niet meer op zoek naar de juiste FM Frequentie. Ben je op zoek naar de frequenties van de FM Radiozenders, dan vindt je die op deze pagina.


Hoe luiSter ik naar fm radio?

Op internet hoef je niet de zenders meer op te zoeken op frequentie. Je kan online luisteren naar de zender door te klikken op het icoon van de radiozender. Je kan ook boven in de zoekbalk de radiozender opzoeken. Als je klikt op een radiozender dan gaat deze vanzelf afspelen.


Kan ik ook met een koptelefoon luisteren?

Ja, zolang het apparaat waarmee je op deze site bent gekomen de aansluiting van een koptelefoon ondersteund, kan je ook radio luisteren door een headset. Dat kan zowel bluetooth, mits je apparaat dat ondersteund natuurlijk of door middel van een stekker. De zogenaamde Jack stekker 3.5mm, de meeste cimputer apparaten ondersteunen niet de 6.3mm jack. Apple heeft sinds de iPhone 7 de jack aansluiting vervangen door de lightning/usb-c aansluiting. Met een Apple apparaat luister je draadloos via Bluetooth of met een USB-C stekker naar muziek op online radio.