Radio apps voor het luisteren naar online radio

Radio apps voor het luisteren naar online radio

Wil je op je smartphone naar online radio luisteren met een app? Dan zijn er verschillende handige apps die je kunt gebruiken om je favoriete stations te beluisteren. Of je nu naar internationale of Nederlandse radiostations wilt luisteren, er is een app voor jou! In dit artikel geven we je een overzicht van de beste radio apps, zodat je al je favoriete internet en radio FM stations kunt beluisteren. Per app de directe download links van zowel de Google Play Store als de Apple App store.

Radio 10 app

Met de Radio 10-app luister je altijd en overal naar radio 10. In de app, die samen met de luisteraars is ontwikkeld, heb je de radiozender altijd en overal bij je.

Luister live naar Radio 10 of naar digitale stations als Guilty Pleasures en 60’s & 70’s Hits en doe via de app mee aan de leukste acties. Via deze app is het eenvoudig om berichten te sturen naar de studio. Zo praat je gemakkelijk met de radio 10-dj’s!

https://www.youtube.com/embed/Nbju1VDF7-I

Download Android Radio 10 App of de Iphone Radio 10 App

Radio Veronica app

Een plaat aanvragen tijdens De Bonanza of waar je ook bent luisteren naar De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen? Met de gratis Radio Veronica-app heb je de zender altijd binnen handbereik! Van Pink Floyd tot Amy Winehouse en van The Beatles tot Foo Fighters: bij Radio Veronica zit je goed voor de volle breedte van zes decennia popmuziek. Van de jaren '60 tot nu.

De Bonanza

Met de app kan je actief deelnemen in de keuze van nummers die op tijdens Bonanza te luisteren zijn. Tijdens De Bonanza wordt door Rob Stenders en Caroline Brouwer gedraaid wat jíj aanvraagt.

Of het nu gaat om een klassieker van Prince of die ene hit van The Rolling Stones? Met de app stuur je een verzoek eenvoudig naar de studio.

Themastations

Met de app zijn ook de themastations te beluisteren. Maak makkelijk een keuze: Van Vintage Veronica tot Rockradio: het zit allemaal onder één knop.

Uitzending Gemist

Met de app kan je op elk moment uitzendingen terugluisteren. De ochtendshow kan je ook in de middag luisteren.

Ontdek zelf de voordelen en download de app in de store voor Android of Iphone.

Download Android Radio Veronica App of de Iphone Radio Veronica App

Sky Radio app

Met de gratis Sky radio app heb het radiostation altijd bij je! Luister nog makkelijker overal non-stop de beste muziek en profiteer van exclusieve voordelen!

Geniet ieder moment van de dag van de beste feel good hits van artiesten als P!nk, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Onderweg, tijdens je werk of ontspannen thuis.

Bekijk de playlist en zie direct naar welke hit je luistert.

Als Sky member profiteer je van exclusieve voordelen. Luister naar je favoriete Sky Radio themastations zoals Sky Radio Hits, Lovesongs en Christmas én maak tijdens grote acties als Sky Superstar Cash en Duizend Euro Dubbelhit met 1 druk op de Sky knop direct kans op een lekker geldbedrag!

Download Android Sky Radio App of de Iphone Sky Radio App

Tunin radio app

De TuneIn is waarschijnlijk de beste radio app. De radio app brengt live sport, muziek, nieuws, podcasts en radio van over de hele wereld samen in één app. De radio app biedt aan premium abonnees een app zonder advertentie banners

De app heeft één van de grootste bibliotheek van live audio ter wereld . Audio op verzoek en originele audio binnen handbereik luister je naar wat voor jou belangrijk is.

Met live sport, exclusieve muziekkanalen, het laatste nieuws, miljoenen podcasts en meer dan 100.000 internationale radiozenders is er keuze genoeg.

Download: Android TuneIn App of de Iphone TuneIn App

QMusic app

Luister met de Qmusic radio app non-stop de beste hits op Qmusic of één van de themakanalen. Moment of nummer gemist? Met de Qmusic app vind je ieder nummer en de leukste fragmenten terug. Stuur gratis berichten naar jouw favoriete radio-dj’s. Stem op jouw favoriete track tijdens het Foute Uur. Jouw mening telt! Welk nummer wil jij tussen 09:00 en 10:00 uur als volgende horen? Stem op klassiekers, guilty pleasures en all time favourites.

100% NL app

Met de vernieuwde 100% NL radio app hoef je de beste muziek van Nederland geen moment te missen! Daarnaast bekijk je het laatste nieuws, kan je meedoen aan te gekke acties en stuur je gratis berichtjes naar de studio van 100% NL. De app is helemaal gratis!

Meedoen met winacties

Via de Qmusic app doe je mee aan het spannendste radiospel van Nederland: Het Geluid. Misschien raad jij wel wat Het Geluid is en win je een lekker geldbedrag. Je kunt ook iedere ronde meestemmen in de app.

Download: Android Qmuisc App of de Iphone QMusic App

Online radio app

De Online radio app is nog in ontwikkeling. In deze app kan je straks honderden zenders en podcasts beluisteren van Nederlandse bodem. Markeer Nederlandse radiozenders als favoriet aan en je luistert eenvoudig naar je favoriete radiozender uit je favorietenlijst. We proberen één van de beste radio apps te maken met verschillende zenders van de radio fm. De gratis app bevat reclame en je kan waarschijnlijk abonnement of een premium versie aanschaffen. De webradio app biedt dan geen advertenties. Ook in de gratis versie kan je net als bij Spotify streamen naar een chromecast.