Radio Veronica

Radio veronica luisteren via internet doe je natuurlijk bij Online Radio. Lekker makklijk van achter de computer Veronica online luisteren, geen gedoe met een fm frequentie, gewoon één klik op het logo en je luistert direct naar hitradio Veronica. Alle programma’s zijn live te beluisteren zoals ze ook live op de echte fm radio te horen zijn. Online radio biedt je gratis de beste radio veronica internet stream, deze streams zijn altijd zonder ruis en kraakhelder. De radiozender is vooral bekend om zijn verleden, ooit begonnen als piraat op zee.

Bezoekers die Radio Veronica luisteren, luisteren ook naar:

Top 1000 Allertijden van Veronida

De top 1000 aller tijden wordt door Radio Veronica in november uitgezonden. De top 1000 aller tijden wordt sinds 2003 uitgezonden, dit is een vervanging van de Top 100 aller tijden die al sinds eind jaren 60 bestond. In december is het een festijn van verschillende hitlijsten. Wil je vroegere tijden herbeleven? Dan kan dat door te luisteren naar 192TV, deze zender richt zich op de ontstaans geschiedenis van deze historische radiozender.

Over Veronica

2021-11-26 Radio Veronica hoeft niet de grootste zender van Nederland te worden. De intentie is om ‘het leukste station van Nederland’ te worden. Dat zegt Caroline Brouwer, de rechterhand van zendermanager Rob Stenders. Ze stelt in een interview met De Telegraaf dat ‘je geen avontuur aangaat voor de luistercijfers, maar omdat je ergens honderd procent in gelooft.’

2021-12-19 Op donderdagochtend nam Wilfred Genee afscheid van de ochtendshow en sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen. Wilfred Genee stopt bij Radio Veronica omdat hij dagelijks een talkshow op televisie gaat maken. Volgens de presentator is dat niet te combineren met zijn radiowerk.

2021-12-23 Sky Radio en Radio Veronica zitten in de lift. In de periode oktober/november 2021 stegen de zenders flink in marktaandeel. Ze doen dan ook goede zaken bij adverteerders in de belangrijkste doelgroep: 20 tot 49 jaar. Sky Radio maakt daarmee het verlies van de vorige twee metingen weer goed. Radio Veronica daalde in de afgelopen metingen.

2022-01-06 Nieuwslezer Henk Blok vertrek bij Radio Veronidca. Dat is het gevolg van de komst van de nieuwe middagshow. De nieuwe middagshow zal meer focus op muziek hebben, en dat past niet bij Blok in zijn rol als nieuwsman.

2022-01-20 Radio Veronica presenteert vanaf zaterdag 22 januari de ‘Epic 80’s'. Zeven dagen lang draait de zender alleen maar klassiekers uit de jaren ‘80. Aanvullend op de Epic 80’s is op vrijdag 28 januari de ‘80’s Top 100’ te horen. De week wordt afgetrapt met de Popquiz, gepresenteerd door Rob Stenders, Tim Klijn en Marisa Heutink.

2022-02-14 Celine Huijsmans zal niet langer te horen zijn op Radio Veronica. Voor haar is geen plek meer bij het station. Dat bevestigt een woordvoerster van Talpa Netwerk tegenover RadioWereld.

2022-02-18 Radio Veronica gaat een week lang terug in de tijd, naar de jaren ‘70. Vanaf zaterdag 19 februari om 19.00 wordt er uitsluitend muziek uit dit decennium gedraaid. Rob Stenders, Tim Klijn en Marisa Heutink presenteren online ook een 70’s popquiz, die moet gelden als het startschot voor de themaweek.

(3.5 met 574 stemmen)

QMusic radio stations

Qmusic
Qmusic Het Foute Uur
Qmusic Limburg
Qmusic Non-Stop
QMusic Top 40

Nieuws & Verkeer

BNR Nieuwsradio
Traffic Radio

Sublime radio zenders

Sublime Radio
Sublime Classics
Sublime Smooth
Sublime Soul
Sublime Jazz
Sublime Funk & Disco

Regionale Radio Nederland

L1 Radio
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Omroep Gelderland
Omroep Zeeland
Omrop Fryslan
Radio NoordHolland
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Rijnmond
RTV Utrecht

538 Groep

Radio 538
538 Dance Department
538 Drops
538 hitzone
538 Ibiza
538 Non Stop
538 Top 50
538 Verruckte Stunde
538 Party

Sky radio groep

Sky Radio
Sky Radio Hits
Sky Radio Lounge
Sky Radio Lovesongs
Classic FM
Hit Radio
Radio Veronica

Radio 10 Stations

Radio 10 Gold
Radio 10 60
Radio 10 80
Radio 10 90

100% NL Stations

100% NL
100% nl feest
100% nl nonstop
100% nl liefde

Slam! Stations

Slam FM
Slam Juize
Slam Mixmarathon
Slam Nonstop
Slam The Boom Room
SLAM!HARDSTYLE

Kink Radio

Kink FM
Kink Distortion
Kink DNA
Kink Indie

Uitgelicht

Grand Prix Radio
Amor FM
Nostalgie NL

NPO Radio

Radio 1
Radio 2
Radio 3FM
Radio 4
Radio 5
Radio 6

FunX

FunX NL
FunX Dance
FunX Hip Hop
FunX Latin
FunX Reggae
FunX Slow Jamz

Hardstyle & Hardcore radio

Back 2 School
Hardcore Radio
Q-dance Radio

Radio voor kinderen

Efteling Radio
Ketnet Hits
Tomkeradio

Overige radiostations

Dance FM
Disco Classic Radio
Freeminded FM
Gigant FM
Our House FM
Radio Caramba
Wild FM

Nederlandstalige radio

Radio Continu
RADIONL
Sterren.nl Radio

Aanbevolen

Arrow Classic Rock
Foute Muziek Radio
Free Music Radio
Radio Decibel
Soul Radio
Pinguin Indie