Radio 10 online luisteren

Radio 10, voorheen bekend als Radio 10 gold, is een van de oudste Nederlandse commerciele radiostations van de Nederlandse radio, die je tegenwoordig bovendien ook online kunt beluisteren. De zender is nog altijd te horen op de FM radio, maar richt zich meer en meer op het online aspect met de online radio. Op deze pagina kun je naar Radio 10 Gold luisteren, simpelweg door op afspelen te drukken. Je gaat de leukste hits uit de jaren 60 en 70 horen. Houd jij van wat oudere muziek en is één nieuwsonderbreking per uur voor jou genoeg, tune dan meteen in en start met online radio luisteren naar Radio 10. Je voelt je meteen weer terug in de goede oude tijd.

De themazenders van Radio 10 zijn:

Top 4000

De Top 4000 wordt al sinds 2005 jaarlijks in december uitgezonden. De lijst wordt drie weken lang uitgezonden. Luisteraars kunnen de lijst zelf samenstellen, door te stemmen via de website en de app van de radiozender. Net als de andere lijsten zal de top 4000 ook dit jaar weer bestaan uit de meest uiteenlopende nummers.

Programmering

Vier avonden in de week staat de muziek uit de jaren '80 centraal. Net als bij de andere Nederlandse radiozenders heeft radio 10 een ochtendshow van 06.00u tot 10.00u gepresenteerd door Gerard Ekdom. De middag is sinds 2015 in handen van Rob van Someren. In het weekend is er een andere programmering dan op werkdagen.

Hoe u Radio 10 kunt luisteren

Hoe blijf je makkelijk op de hoogte van het nieuws, de muziek en de entertainmentindustrie. Er zijn verschillende manieren om naar Radio 10 te luisteren.

Luisteren via de FM-frequentie

De eenvoudigste manier om te luisteren is via de FM-frequentie. Radio 10 is te ontvangen op de frequentie 100.3 FM in de meeste gebieden van Nederland. Je kunt een FM-ontvanger gebruiken, zoals een radio, om naar het station te luisteren. Bekijk hier de complete lijst FM frequenties voor Radio 10.

Luisteren via internet

Als je geen toegang hebt tot de FM-frequentie, of als je gewoon geen zin hebt om je radio aan te zetten, dan kan je Radio 10 ook via internet luisteren. Op deze website of rechtstreeks op de website van Radio 10 kan je live luisteren naar het station. Hierdoor kan je luisteren waar en wanneer je maar wilt, zolang je maar beschikt over een internetverbinding. Het is wel aan te raden om bij een mobiele data verbinding het verbruik te monitoren. In het algemeen verbruikt radio niet heel veel data op je mobiele telefoon.

Luisteren via een mobiele app

Een andere optie om naar radio 10 te luisteren is door gebruik te maken van de radio 10 app. Er zijn verschillende mobiele apps beschikbaar voor zowel Android als iOS-apparaten waarmee je live kunt luisteren. Deze apps zijn gratis te downloaden via de App Store of Google Play.

Luisteren via een smart speaker

Tot slot kan je ook gebruik maken van een smart speaker, zoals Amazon Echo of Google Home, om naar Radio 10 te luisteren. Je kan hiervoor de specifieke app gebruiken voor deze speakers en vervolgens het radiostation kiezen.

Kortom, er zijn diverse manieren waarop je Radio 10 kan luisteren. Of je nu gaat voor de traditionele FM-frequentie, het luisteren via internet, een mobiele app of een smart speaker, Je kan altijd genieten van de muziek en het entertainment op één van de populairste radiozenders van Nederland.

Podcasts Radio 10

Er zijn ook podcast gerelateerd aan Radio 10. Wil je meer weten over de geschiedenis van de zender dan is "The early days, Radio 10" aan te raden. Op Somertijd luister je de highlights van de dagelijkse show terug van DJ Rob van Someren. Het programma won in januari 2023 de gouden radioring.

(3.3 met 1062 stemmen)

QMusic radio stations

Qmusic
QMusic 90
Qmusic Het Foute Uur
Qmusic Limburg
Qmusic Non-Stop
QMusic Top 40

Nieuws & Verkeer

BNR Nieuwsradio
Traffic Radio

Sublime radio zenders

Sublime Radio
Sublime Classics
Sublime Smooth
Sublime Soul
Sublime Jazz
Sublime Funk & Disco

Regionale Radio Nederland

L1 Radio
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Omroep Zeeland
Omrop Fryslan
Radio Gelderland
Radio NoordHolland
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Rijnmond
RTV Utrecht

538 Groep

Radio 538
538 Dance Department
538 Drops
538 hitzone
538 Ibiza
538 Non Stop
538 Top 50
538 Verruckte Stunde
538 Party

Sky radio groep

Sky Radio
Sky Radio Hits
Sky Radio Lounge
Sky Radio Lovesongs
Hit Radio
Radio Veronica

Radio 10 Stations

Radio 10
Radio 10 60
Radio 10 80
Radio 10 90

100% NL Stations

100% NL
100% NL Nederpop
100% nl feest
100% nl nonstop
100% nl liefde

Slam! Stations

Slam FM
Slam 40
Slam Juize
Slam Mixmarathon
Slam Nonstop
Slam The Boom Room
SLAM! 00
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM!HARDSTYLE

Kink Radio

Kink FM
Kink Distortion
Kink DNA

Themazenders

Grand Prix Radio
Classic NL

NPO Radio

Radio 1
NPO Radio 2
Radio 3FM
Radio 4
Radio 5
Radio 6

FunX

FunX NL
FunX Dance
FunX Hip Hop
FunX Latin
FunX Reggae
FunX Slow Jamz

Hardstyle & Hardcore radio

Back 2 School
Hardcore Radio
Q-dance Radio

Radio voor kinderen

Efteling Radio
Ketnet Hits
Tomkeradio

Overige radiostations

Dance FM
Disco Classic Radio
Foute Muziek Radio
Freeminded FM
Gigant FM
Wild FM

Nederlandstalige radio

Radio Continu
RADIONL
Sterren.nl Radio

Aanbevolen

Arrow Classic Rock
Joe
Radio Decibel
Soul Radio
Tukker FM
Amor FM
Nostalgie NL
Pinguin Indie
Simone FM