NPO 3FM zendt Robbie Williams live uit vanaf Pinkpop

NPO 3FM zendt Robbie Williams live uit vanaf Pinkpop

NPO 3FM gaat een concert van de zanger Robbie Williams live uitzenden vanaf Pinkpop. Deze festivalzomer is de landelijke publieke radiozender weer bij diverse festivals te vinden. Naast Pinkpop zal de zender ook uitzenden vanaf Sziget, de Zwarte Cross en Lowlands.


De 52e editie van Pinkpop is aanstaande, en NPO 3FM zal daar live vandaan uitzenden. Op de zender zullen onder meer optredens van Robbie Williams, Niall Horan, Queens Of The Stone Age, Editors, The War On Drugs en Di-Rect te horen zijn. Vanaf vrijdag wordt er van 16.00 tot 01.00 uur uitgezonden. Op zaterdag is er van 13.00 tot 01.00 uur een speciaal programma. De laatste dag (zondag) gelden dezelfde uitzendtijden. Robbie Williams geldt als een van de belangrijkste namen van het festival. De zanger doet op dit moment een tour door heel Europa.


Presentatoren die de uitzendingen op NPO 3FM presenteren, zijn onder meer Sophie Hijlkema, Jaimy de Ruijter, Jamie Reuter, Justin Verkijk, Eva Koreman, Yoeri Leeflang, Barend van Deelen, Nellie Benner, Mart Meijer en Olivier Bakker. Andere 3FM-deejays doen live verslag vanaf het festival.


Op televisie presenteren Vera Siemons, Eva Cleven en Raven van Dorst verslag van het festival. Al jaren zijn de televisie-uitzending en de radio-uitzending op NPO 3FM met elkaar verbonden. Die uitzending is te zien op zaterdag 17 juni vanaf 22.15 uur op NPO 3 en zondag 18 juni vanaf 23.10 uur, eveneens op NPO 3.