Omroep Brabant

Radio Omroep Brabant, het lokale radiostation van de gezelligste provincie van Nederland. De studio barst er jaarlijks opnieuw uit z’n voegen wanneer Carnaval weer voor de deur staat. Je kunt overal naar Omroep Brabant luisteren, want naast als FM radio, is de zender er ook als internet of online radio. Wanneer je kiest voor online radio luisteren en kiest voor Omroep Brabant, dan zul je een mix voorbij horen komen van oude en nieuwe hits, gecombineerd met gezellige en actuele programma’s.

Bezoekers die Omroep Brabant luisteren, luisteren ook naar:

Laatse nieuws

Ook het nieuws komt op omroep Brabant voorbij. Hierbij ligt de focus van het nieuws natuurlijk op de provincie Brabant, met de steden Breda, Eindhoven, Tilburg en Oss. maar dat maakt de radiozender nou juist uniek. De uitzendingen van tv, teletekst en radio zijn ook op de kabel te volgen bij Ziggo. Het weer ontbreekt uiteraard ook niet in de uitzendingen. Via de website van de omroep zijn ook nog een aantal “uitzendingen gemist” terug te kijken, het weer van West Brabant en ook de belangrijkste 112 meldingen zijn terug te lezen.

Carnaval

In Brabant is het carnaval een zeer belangrijk item. Hier wordt uiteraard uitgebreid bij stil gestaan en komt het regelmatig in live uitzendingen langs. In de wintermaanden wordt er ook niet het nieuws veel aandacht aan Carnaval besteed. Ook via de app de informatie van die ook op de website staat te volgen. Via de app kan er ook tv gekeken worden en kan er naar de radio geluisterd worden.

Druk op afspelen en begin direct met radio luisteren, want daar ben je immers voor op deze pagina.

(244 stemmen)

Populair

Radio 2
Qmusic
Radio 538
Radio 10 Gold
Sky Radio
Radio 1

Populair

Radio 5
100% NL
Radio Veronica
Radio 4
Radio 3FM
Slam FM

Populair

Classic FM
Sublime Radio
BNR Nieuwsradio
Kink FM
FunX NL
Pinguin Indie

Populair

Arrow Classic Rock
Grunn FM
Optimaal FM
Radio Continu
Radio Decibel
Radio JND
RADIONL
Waterstad FM
Wild FM

Populair Regionaal

L1 Radio
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Omroep Gelderland
Omroep Zeeland
Omrop Fryslan
Radio NoordHolland
Radio West
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Rijnmond
RTV Utrecht
WOS radio