Omroep Gelderland online luisteren

Omroep Gelderland kent een radio- en TV tak, waarbij radio Gelderland al jaar en dag zorgt voor onwijs veel luisteraars. Ben je even buiten de provincie, dan kun je luisteren naar de online radio. Deze internet radio biedt jou de oude en nieuwe hits, maar ook de programma’s en DJ’s zijn hetzelfde als op live radio via de FM. Er is dagelijks een uitgebreide programmering met veel verschillende programma’s. Het enige is dat je het radio geluid nu via het web ontvangt.

Bezoekers die Omroep Gelderland luisteren, luisteren ook naar:

Laatse nieuws

De focus bij de online radio van Omroep Gelderland ligt natuurlijk op het nieuws uit de provincie, waarbij de best betrokken mensen een belangrijke rol spelen bij de diepgang in het nieuws. Het nieuws omvat de provincie Gelderland, opgesplitst naar de regio’s Arnhem/Nijmegen, Rivierenland, Achterhoek/Liemers en Veluwe/Vallei. De uitzendingen van tv, teletekst en radio zijn ook op de kabel te volgen bij Ziggo en Caiway. Via de website van de omroep zijn ook een aantal “uitzendingen gemist” en podcasts terug te kijken en of te beluisteren.

Het weer

Bij de nieuws uitzendingen en op de website van omroep GLD wordt ook stil gestaan bij het weer. Op de website is het actuele weer van de provincie direct te bekijken. De weersverwachting voor de komende dagen kan per plaats bekeken worden. Verder is er het dagelijkse weerpraatje in samenwerking met Weerplaza te beluisteren en te bekijken.

Sport

Er is uiteraard veel aandacht voor de betaald voetbal clubs, NEC, Vitesse en de Graafschap. En daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de overige sporten en evenementen. Ook eerdere sport uitzendingen kunnen teruggekeken of beluisterd worden via uitzending gemist op de website en via de app.

Calamiteiten

Radio Gelderland is de calamiteiten zender van de provincie. Mocht er een ongeluk of een ernstige calamiteit in de regio zijn, stem dan af op deze zender. Ben je betrokken bij een ongeluk of zie je het gebeuren, bel dan 112. In het nieuws en op de website worden veel 112 meldingen behandeld en kan je op de website zoeken naar de 112 tag.

Vierdaagse

In Gelderland is de vierdaagse een zeer belangrijk evenement. Voor en tijdens de vierdaagse van Nijmegen wordt op deze zender veel stil gestaan en zijn er live uitzendingen. Ook via de app de informatie van die ook op de website staat te volgen. Via de app kan er ook tv gekeken worden en kan er naar de radio geluisterd worden.

Zorg dat je dagelijks luistert naar internet radio van Omroep Gelderland. Zo mis je niets van het nieuws en kun je bovendien genieten van de beste muziek. Druk op afspelen en begin direct met radio luisteren, want daar ben je immers voor op deze pagina.

(193 stemmen)

Populair

Radio 2
Qmusic
Radio 538
Radio 10 Gold
Sky Radio
Radio 1

Populair

Radio 5
100% NL
Radio Veronica
Radio 4
Radio 3FM
Slam FM

Populair

Classic FM
Sublime Radio
BNR Nieuwsradio
Kink FM
FunX NL
Pinguin Indie

Populair

Arrow Classic Rock
Grunn FM
Optimaal FM
Radio Continu
Radio Decibel
Radio JND
RADIONL
Waterstad FM
Wild FM

Populair Regionaal

L1 Radio
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Omroep Gelderland
Omroep Zeeland
Omrop Fryslan
Radio NoordHolland
Radio West
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Rijnmond
RTV Utrecht
WOS radio