Ilhame Ajouaou weg bij 3FM

Ilhame Ajouaou weg bij 3FM

Nacht-DJ Ilhame Ajouaou gaat weg bij 3FM. Over twee weken maakt ze in de nacht van zondag op maandag haar laatste uitzending. In haar uitzending vertelde ze over het vertrek bij het station, waarbij duidelijk werd dat het niet haar eigen keuze is.

“Over twee weken eindigt mijn avontuur bij 3FM. De afgelopen twee jaar heb ik samen met jou de nieuwste muziek ontdekt. Ik heb met je gelachen, we hebben samen tranen gelaten, althans ik sowieso. We hebben dickpick-verzender via de app op zijn vingers getikt, we hebben eigenlijk van alles samen meegemaakt”, vertelde ze in haar uitzending.

Ze laat weten ‘met pijn in het hart’ de zender te verlaten. Ze bedankte de luisteraars en benadrukte ontzettend genoten te hebben van de afgelopen twee jaar. Dat DJ’s bij 3FM uit de nachtprogrammering vertrekken is niet nieuw. DJ’s die niet doorstromen naar de dagprogrammering, moeten plaats maken voor nieuw talent.

Er valt dus te verwachten dat over een paar weken een nieuwe DJ te horen zal zijn op het tijdslot van Ilhame. Deze DJ wordt dan door de NPO opgeleid, en moet ook weer binnen twee jaar doorstromen naar de dagprogrammering.