Stumblin van CYRIL op dit moment het populairst op de radio

Stumblin van CYRIL op dit moment het populairst op de radio

Cyril heeft het populairste nummer van de Nederlandse radio gescoord: Stumblin In. Op dit moment wordt dit nummer het vaakst gespeeld op de Nederlandse radio. Het kwam maar liefst 836 keer voorbij in de maand april. Vooral de commerciële zenders hebben bijgedragen aan het succes. Zij speelden Stumblin In maar liefst 733 keer.


Het nummer is een bewerking van Chris Norman en Suzi Quatro’s ‘Stumblin In’ uit 1980. Cyril maakte er een Deep House remix van. Eigenlijk werd het al vorig jaar uitgebracht, maar pas dit jaar werd het een hit. Dat heeft te maken met de spelers van Bayern München, die het vaak gebruikten in filmpjes op TikTok. Het betekende de wereldwijde doorbraak van de Australische dj en producer Cyril.


Op nummer twee staat Douwe Bob met Nothing To Lose en op nummer drie Teddy Swims met The Door. Mark Ambor en Noah Kahan sluiten de top 5 af. Op de publieke zenders was Beyoncé’s ‘Texas Hold ‘Em’ het populairst. Dat is een bijzondere hit, omdat ze de eerste vrouw van kleur is die een nummer 1-hit in de countryhitlijsten scoort.